Pizza melanzana parmigiana

  • Hoofdgerecht/ snack l vega
  • 1 aubergine
  • 1 bol mozzarella
  • 150 ml tomatenpassata
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 pizzadeeg
  • 30 g parmezaan
  • 25 g rucola
  • 2 el olijfolie
  • 1 el olijfolie extra vierge
  • 1 tl balsamico
  • peper en zout
  • Bier tip: Budels bio pilsener € 1,49

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 230 °C. Verwarm een grillpan. Snij de aubergine in plakjes en bestrijk ze met de helft van de olijfolie. Snij de mozzarella in plakjes.

Grill de plakjes aubergine aan beide kanten. Kruid ze met peper en zout.

Doe de aangegeven hoeveelheid passata in een kommetje en meng er de oregano en de rest van de olijfolie door. Kruid met peper en zout.

Leg het pizzadeeg voor je uit op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk met de passata. Schik er de gegrilde aubergine en mozzarella op en strooi er de parmezaan over. Zet 10-12 minuten in de voorverwarmde oven.

Haal de pizza uit de oven. Beleg met de rucola en besprenkel met de extra vierge olijfolie en de balsamico. Snij in stukken en serveer.

Maandag 1 Juni 2020 openen wij ons vernieuwd terras waar U heerlijk kunt genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Nieuw in ons assortiment heerlijk biologisch soft-ijs.