Courgetti met groenteballetjes en tomatensaus

  • 1 bakje groenteballetjes
  • 2 courgettes of 1 bakje courgette spaghetti
  • 1 klein blikje tomatenpuree verse basilicum
  • Handje pijnboompitten (geroosterd) 125 gr champignons
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • Wijn tip: Chardonnay Elemental € 7,39

bereidingswijze:

haal de courgette door de spirelli of gebruik kant en klare courgetti. Hak vervolgens de ui en knoflook fijn en fruit dit aan in een (wok)pan. Voeg de tomatenpuree toe en bak 3 minuutjes.

Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en breng de tomatensaus op smaak met eventueel zout, peper en basilicum. Laat de saus zachtjes pruttelen.

Bak in een andere pan de champignons en groenteballetjes een paar minuten. Voeg deze vervolgens toe aan de pan met tomatensaus. Bak in de lege koekenpan de courgetti een paar minuten tot deze een beetje begint te slinken. Schep tot slot de courgetti samen met de tomatensaus en de groenteballetjes op een bord en garneer met basilicum en pijnboompitten.

Maandag 1 Juni 2020 openen wij ons vernieuwd terras waar U heerlijk kunt genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

Nieuw in ons assortiment heerlijk biologisch soft-ijs.