ons verhaal

Wij geloven in de kracht van biologisch. De natuur biedt ons zo veel extra’s waar we ons niet altijd bewust van zijn. Eind 2015 zijn we begonnen met het kweken van biologische tomaten en groenten. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met biologische producten zijn we al snel met eigen producten een boerderijwinkel gestart. Ook begroeten we regelmatig mensen voor een rondleiding of kookworkshop in onze eigen keuken en kwekerij.

Natuurlijk Henriette biedt het hele jaar een groot assortiment aan biologische producten. Niet alleen biologische groenten en fruit maar bijvoorbeeld ook biologische sappen, brood, vlees en verse salades. Lekker, gezond en verrassend qua prijs. Een prachtig alternatief voor uw dagelijkse gezonde boodschappen. Ontdek de smaak en charme van biologisch. Wij heten u van harte welkom.

onze winkel
groetjes Henriette en Alfons

ons aanbod

Wij bieden je graag het beste van wat de natuur te bieden heeft. In onze winkel vind je het hele jaar een groot assortiment van verse biologische producten. Alle producten zijn zorgvuldig door ons gekozen zodat we altijd achter de herkomst kunnen staan en je maximale kwaliteit kunnen garanderen.

onze winkel

Laat je inspireren door de vele verse biologische producten in onze ruime bio winkel. Onze medewerkers begroeten je graag voor een persoonlijk advies, leuk recept of een hartelijk gesprek. Ook voor je dagverse maaltijd in de vorm van een heerlijke maaltijdsalade die in huis wordt gemaakt zit je goed bij ons. Je parkeert eenvoudig en gratis voor de deur.

lees verder
U bent welkom op:
  • Maandag 09:00-18:00
  • Dinsdag 09:00-18:00
  • Woensdag 09:00-18:00
  • Donderdag 09:00-18:00
  • Vrijdag 09:00-18:00
  • Zaterdag 09:00-16:00
  • Zondag gesloten