onze winkel

Laat je inspireren door de vele verse biologische producten in onze ruime winkel. Onze medewerkers begroeten je graag voor een persoonlijk advies, leuk recept of een hartelijk gesprek. Ook voor je dagverse maaltijd in de vorm van een heerlijke maaltijdsalade die in eigen professionele keuken wordt gemaakt ben je bij Natuurlijk Henriette aan het juiste adres. Je parkeert eenvoudig en gratis voor de deur.

Biologisch of gangbaar: wat is beter voor jou en het milieu? Biologische boeren gebruiken geen kunstmest en synthetische bestrijdingsmiddelen. Biologisch scoort dan ook op veel punten beter dan gangbaar. Een fabrikant van voeding mag niet zomaar ‘biologisch’ op zijn verpakking zetten. Een product dat biologisch heet, moet minimaal voldoen aan de Europese normen voor biologische producten.

In onze biologische winkel van 160m2 vind je volop groente en fruit en natuurlijk de eigen producten van Henriette. Zoals basissauzen, tomatenjam, paprika’s, komkommers en tomatensoep. We bieden ook zuivelproducten zoals kaas van Bastiaansen en zuivel van de Weerribben. Van de biologische slager van Ginhoven uit Tilburg hebben we verschillende soorten vlees.

We bakken zelfs dagelijks vers brood af van Bakker van der Westen, Zonnemaire uit Waspik. Ons assortiment is zo breed dat we in jouw meeste dagelijkse boodschappen kunnen voorzien. We hebben zelfs lekker speciaal bier! Dus houd je van verantwoord en biologisch of gewoon lekker eten en drinken? Laat je dan verrassen in onze winkel.

Neem hier een kijkje in onze winkel!
Voor meer informatie kun je hier terecht.

onze mensen

Henriëtte

In 1996 ben ik met Alfons getrouwd en zijn we samen aan dit avontuur begonnen. Ons hart ligt op Klein Dongen waar we beide geboren en opgegroeid zijn. We genieten van alle mooie en smaakvolle producten die we maken en verbazen ons elke dag weer over de manier waarop de natuur in elkaar zit. We hopen nog veel heerlijke, gezonde producten te mogen kweken en verkopen.

Alfons

Zorgt voor de teelt en de dagelijkse gang van zaken, heeft de eindverantwoording en zorgt er samen met de bedrijfsleiders Mark en Arjan voor dat alles op rolletjes loopt. Alfons geniet van het biologisch telen en kan heel gelukkig worden van een hand vol wormen, het bodemleven heeft zijn hart gestolen. Zijn lijfspreuk; “ik kan het niet alleen” hoor je regelmatig op de werkvloer.

Karin

Hallo, ik ben vanaf januari 2018 werkzaam bij Natuurlijk Henriëtte. Van te voren had ik een groente speciaalzaak in Oisterwijk. Daar verkocht ik naast het reguliere aanbod van aardappelen, groente en fruit ook huisgemaakte salades, soepen en maaltijden. Deze kennis en ervaring heb ik meegenomen naar Natuurlijk Henriëtte. Iedere dag maken wij met veel plezier diverse salades, soepen en maaltijden voor u.

Diana

Hallo, ik ben Diana Janssen. Sinds maart 2002 werk ik bij Aldo bv. Sinds 2 jaar als de rechterhand van Henriëtte. Inmiddels is onze bio-winkel volop in beweging en ben ik hier één van de gezichten. Samen met een aantal van mijn collega’s heb ik een cursus gevolgd om onze klanten zoveel mogelijk te kunnen informeren over al onze producten.

Marleen

Vanaf 2011 werkzaam bij Aldo bv. Ik ben voornamelijk achter de schermen actief. Denk hierbij aan het bereiden van alle Henriëttes soepen en sauzen. Ook werk ik in de snijkeuken en help ik mee met het dagelijks bereiden van alle salades, maaltijden en soepen. Graag deel ik mijn kennis over natuurvoeding met u en helpen we u met diëten of specifieke wensen.

Ankie

Hallo, mijn naam is Ankie. Vanaf oktober 2018 ben ik in de winkel van Henriëtte komen werken. Met mijn jarenlange ervaring in reguliere speciaalzaken ben ik een ‘all rounder’ en inzetbaar op alle vlakken. Vanwege het brede assortiment in onze winkel vind ik het een uitdaging om er iedere dag voor de klant weer een feestje van te maken. Ik hoop u snel in onze winkel te mogen begroeten!

Anouk

Hallo allemaal, mijn naam is Anouk. Ik ben vanaf 2015 werkzaam bij Alfons en Henriëtte. Ik help zowel achter de schermen in de snijkeuken mee maar ook op de winkelvloer zelf. Ik ben bezig met een opleiding maatschappelijke zorg.

Eliza

Hallo! Mijn naam is Eliza en ik werk sinds 2015 bij Alfons en Henriette. Ik ben bezig met een opleiding hbo verpleegkundige. Ik ben zowel op de winkelvloer als in de snijkeuken werkzaam. Hartstikke leuk en zeer afwisselend!