agenda

Tijdens de feestelijke opening door Burgemeester Starmans van onze vernieuwde biologische winkel op 21 maart 2019 vinden er verschillende leuke activiteiten plaats. Gedurende deze dag zijn er diverse proeverijen uit eigen keuken. Maar er komen ook verschillende leveranciers: Slager van Ginhoven uit Tilburg komt langs om hun lekkernijen te laten proeven. Champignonkwekerij JoHeKo uit de Moer laat zien hoe diverse soorten paddestoelen gekweekt worden en er is een kaasproeverij van Bastiaansen.

 

Deze tweede dag laten de mensen van Schulp hun biologische sappen proeven en vertellen zij hun verhaal. Wederom komt slager van Ginhoven langs om hun lekkernijen te laten proeven en hun verhaal achter het biologische vlees te vertellen. Daarnaast is er ‘s middags een workshop van Vivian. Zij is van Vief voor jou en is leefstijl en vitaliteitscoach. Deze middag zal ze je vertellen over haar praktijk en vragen hierover beantwoorden. Ook op deze dag zullen er diverse proeverijen uit eigen keuken voorbij komen en de kaasproeverij van Bastiaansen is er ook weer bij.

Vandaag zullen er verschillende proeverijen uit eigen keuken plaats vinden en Bastiaansen komt om de lekkerste kazen te laten proeven.

Op deze dag ontvangen we vanaf 13.00 Mira Peeters van TheRoad.fit. Mira is al jaren actief als resultaat coach en ervaringsdeskundige in het begeleiden van vrouwen om vicieuze cirkels te doorbreken en blijvend resultaat te boeken. Zij zal u deze middag te woord staan en eventuele vragen beantwoorden. Tijdens de workshop gaat ze met met je op food safari door de boerderijwinkel. Ze geeft uitleg over het kiezen van de “juiste” voeding, het lezen van de etiketten en laat zien waar je op kunt letten.

Uiteraard komen er vandaag ook diverse overheerlijke proeverijen uit eigen keuken voorbij.

Diverse proeverijen uit eigen keuken. Vanaf 13.30 uur is er een mogelijkheid om een kijkje in de kas te nemen met Henriëtte.

Rond 10.00 uur komt Peggy Meewis van Be-leef langs. Bij Be-leef kan je in de praktijk terecht voor pedicure, massage-, hypno-, regressie-, en vingerreflex -therapie & coaching op het gebied van gezondheid. Zij zal deze dag uitleg geven over koken volgens de traditionele Chinese geneeskunde, vertaald naar de Westerse keuken. Natuurlijk serveren we op deze dag ook diverse proeverijen uit eigen keuken. Vanaf 13.30 uur doorlopend workshopjes voor de kinderen en een kijkje in de kas.

Vandaag komt bakker Zonnemaire uit Waspik langs om diverse producten te laten proeven en te vertellen over hun biologische bakkerij. Wederom zal vandaag vanaf 13.00 uur Mira Peeters van Theroad.fit aanwezig zijn en u vertellen over de mogelijkheden van TheRoad.fit. Daarnaast serveren we diverse proeverijen uit eigen keuken.

Diverse proeverijen uit eigen keuken.

Diverse proeverijen uit eigen keuken.

Kom in de kas! 7 april 2019

Kom een kijkje nemen bij ons in de kas!
Openingstijd: 11.00 uur tot 16.00 uur.

 

Verrassend Dongen 10 juni 2019

Op 2e Pinksterdag vindt Verrassend Dongen plaats.
Openingstijd van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Proef Dongen 28 juni 2019

Proef Dongen op het Vredesoord Park.
Het evenement vindt plaats van 17.00 uur tot 23.00 uur.